Sunday, September 4, 2011

Urrājam Ergo un Ingunu!

Vakar solīju pastāstīt par jauko pasākumu. Bet - šoreiz sākšu no otra gala.
Šodien notika Glābšanas uz ūdens noslēdzošie pārbaudījumi un mūsu lielais bērns Ergo godam izcīnīja 4.vietu kopvērtējumā un nokārtoja BH testu. No sirC apsveicam Lindu, Evitu un ERGO, par šo superīgo panākumu!!!
Savukārt vakar, mūsu Glābšanas mācību intstruktore Inguna bija uzaicinājusi visus savus peldēšanas audzēkņus uz tusiņu, par godu tam, ka pagājuši 5 gadi, kopš pirmais Latvijas suns iesāka mācības glābšanas darbos uz ūdens. Jāatzīstas, ka mēs paši šogad esam apmeklējuši tikai vienu nodarbību,(Attaisnojumus jau varētu te atrast daudz un dikti, bet - noteikti jau varējām pacensties tikt vairāk.) tomēr šī nu ir lieta, kam es gribētu atvēlēt vairāk laika un iedrošināt savu kucēnu saimniekus pievienoties šīm nodarbībām. Līdz šim, no mūsu E kucēniem, šo ir pamēģinājuši pavisam 4, bet viennozīmīgi - Ergo ir bijis visuzcītīgākais skolnieks. Vairāk informācijas variet izlasīt šeit.
Ja gribas vēl mazliet redzēt, kas notiek šais nodarbībās, iesaku noskatīties šīs nedēļas raidījumu: Ķepa uz sirds.

1 comment:

  1. Hip-hip - urrrrā Ergucim ar nokārtoto BH eksāmenu un lielisko sezonas darbu! Mēs tur bijām, mēs visu redzējām, un Ergo ir patiešām malacis! :))

    ReplyDelete