Saturday, September 10, 2011

6-tā sestdiena

Šorīt atkal mēģinājām kucēnus pierunāt stāvēt izstāžu stājā. Puišiem panākumi noteikti bija labāki nekā pirmajā reizē. Meitenēm manas favorītes mainās no reizes uz reizi. Ar puišiem ir vēl sliktāk - vēl aizvien neesmu izvēlējies savu favorītu (tieši izskata ziņā). Viņi visi ir ļoti ļoti līdzīgi. Šobrīd gan atkal bik paaugušies un šonedēļ augušas ir kājas. Ja vēl pirms nedēļas visi bija tādi zemi smuki, tad tagad daži izskatās mazliet izstīdzējuši. Bildes netaisījām, skatīsimies kādi būs pēc nedēļas. Tad ceru uz dažu erudītu suņinieku klātbūtni, kas noteikti palīdzēs man izvēlēties katram saimniekam piemērotāko mazuli.
Vēl šodien notika kucēnu pastaigu laukuma sakopšanas darbi, kā arī kucēni tika jau otro reizi attārpoti. Runā, ka šodien mēs tiksim arī pie sponsoru dāvaniņām katram kucēnam. Tad jau krustvecāki šogad varēs nejēgā ietaupīt :))


2 comments:

  1. Kā tad ar favorītu Mr. Blue, un foršo stāstu par Rū īkšķiem? :)))
    Gribēju tik pateikt, ka tas kucēnģīmītis ieprekšējā ierakstā (nu, tas pats, kas arī suņuforumā), tas ir nepiedienīgi pievilcīgs, tādus publiski rādīt nemaz nedrīkstētu. :))

    ReplyDelete
  2. Fletchers vēl aizvien ir topā, pilnīgi noteikti :)
    Un mīkla par to bučmūli arī ir atminēta - tas ir Mr.Purple.

    ReplyDelete