Monday, September 12, 2011

Atkal paaugušies

ĀrprāC, kucēniem šodien jau 6 nedēļas! Laiks skrien briesmīgi ātri. Pēc nedēļas jau pirmās potes un vēl pēc 2 nedēļām kāds kucēns jau dosies uz savām jaunajām, mīļajām mājām... Un tā pa vienam viņi mums būs jāatdod...
Labi, nav ko te tagad skumt pirms laika :) Pastāstīšu kā mums iet. Nedēļas nogale bija diezgan bagāta ar ciemiņiem. Pa visam bija 3 mīļotāju grupas. Vēl paralēli tika veikti arī pēdējie Sunīšu mājiņas celtniecības darbi, tā ka kucēni tika izklaidēti praktiski visas dienas garumā.
Līdz šim kucēnus barojām 5xdienā, bet vakar viņi ļāva mums saprast, ka ir paaugušies un tik bieži ēst negrib. Trešajā ēdienreizē viņi diezgan demonstratīvi pameta tikai līdz pusei izēstu bļodu un devās labāk tusēt. OK, no šodienas ēdienreizes tiek samazinātas līdz 4, tiesa gan - barības daudzumu atstājot iepriekšējo. Skatīsimies, vai apetīte būs uzlabojusies :)
Diemžēl, ar visiem daudzajiem viesiem un mājas darbiem, jaunas bildes pa brīvdienām nav uztapušas. Tie kas nevar paciesties un pagaidīt jaunas bildes, droši var braukt ciemā un fočēt paši :))
Nu re, saulīte ir parādījusies un mēs ar Rū varam posties pie kucēniem. Mazliet patusēt un aiznest viņiem otrās brokastis.

No comments:

Post a Comment