Monday, September 19, 2011

Lielā diena

Tā lielā diena ir klāt. Šodien kucēniem paliek 7 nedēļas. Un šorīt jau no paša rīta, viņi visi ir saņēmuši savas pirmās potes, kā arī savu pirmo dokumentu un identifikācijas numuru. Ja nu kāds nezin, kucēniem zem ādas tagad ir čips. Tas ir apmēram rīsa grauda lielumā un tur tiek ievadīts ar paresnu šprici. Čips ir identifikācija, ar kuru suņa saimnieks viennozīmīgi var pierādīt, ka tas ir viņa suns. Informācija par čipu un poti tika ierakstīta (ielīmēta) kucēna pošu grāmatiņā. Un vēl tur tika ierakstīts viņa oficiālais, garais, skaistais (es ceru :D) vārds.
Vēl šī diena nozīmē arī to, ka jau pēc 2 nedēļām kucēni varēs sākt priecēt un mīlēt katrs savus, pašus labākos saimniekus. Tās tad būs mazliet skumjas, bet arī ļoti priecīgas dienas mums šeit Teodoros. Jo lai kā mums gribētos, tik ļoti mīlēt, nodarbināt un skolot vienlaicīgi 10 šokolādes bumbuļus, mēs tomēr to nevaram izdarīt tik labi, kā katra kucēna saimnieki.

3 comments:

  1. Vārdus studijā/blogā! :)
    EvLiEr

    ReplyDelete
  2. Lai Ergo saimnieki vienīgie neizklausītos briesmīgi nepacietīgi, tad varu atzīties, ka mēs ar nevaram sagaidīt pilnos kucēnu vārdus un līdz ar to, ielūkojamies šajā blogā ar apbrīnojamu regularitāti. :))

    ReplyDelete