Friday, September 30, 2011

Dusma

Šorīt iegāju LV sludinājumu portālos, palūkoties kā mani sludinājumi tur jūtās :) un atkal bija iemesls aizsvilties. Sen jau vairs nesatraucos par sludinājumiem, kur rubrikā LABRADORI, tiek piedāvāti - mamma zeltainais retrīvers, tēvs amerikāņu buldogs vai mamma līdzīga labradoram, tēvs nezināms. Mani reāli tracina sludinājumi, kuros situācija ir uztaisīta labāka par esošo, nevis melojot, bet sīkumos noklusējot vai piepušķojot.

Piem. Abiem vecākiem teicams veselības stāvoklis.
Kā nez šo var noteikt?  Laba apetīte, tāpēc arī laba veselība?
Piem. Ir ciltsraksti.
Man ir skaidrs, ka vecākiem ir ciltsraksti. Bet - vai būs arī kucēniem?

Un kad piezvana uz šādu sludinājumu un uzdod elementāru jautājumu - vai suņiem ir veikta displāzijas pārbaude un kādi ir rezultāti, tad otrā galā atbilde ir - aaaaaaaa, eeeeeeeee, nuuuuu jaaaa, neatceros, jāpaskatās mājās. Tie, kas vismaz nojauš, kas tie rezultāti tādi ir, par šo var skaļi iesmiet.
BET. Pats trakākais. Un kādēļ es šo arī te rakstu. Manu kucēnu saimnieki - jaunie un vecie - ja Jūs kādreiz piedalieties šādā projektā - neiedomājieties atsaukties uz mūsu audzētavu.

MĒS TO NEATBALSTAM.

Un jebkurā gadījumā, lai arī šādu pārojumu suņuki tiek pie foršiem saimniekiem.

P.S. Ļoti negribētos nonākt līdz situācijai, kad arī mums kucēnu līgumos būtu jāiekļauj šādi punkti.

3 comments:

  1. Forši, ka jūs esat drosmīgi un nekautrējaties par šādiem nesmukumiem runāt atklāti! Nebaidoties, ka kādu potenciālu Teodoru kucēna gribētāju šāds bloga ieraksts varētu arī aizbaidīt. (Bet, ja aizbaidīja, tad droši jāpieņem, ka tas uz labu.) :)

    Drīz jau kucēniem jāpošas uz jaunajām mājām, vai ne? Tad novēlam, lai viss notiktu raiti, un pa diedziņu.
    (Un, novēlam, lai visiem jaunajiem saimniekiem, kucēna podiņapmācība notiktu tikpat fantastiski viegli, kā mums gāja ar Elfuci (tas ir audzētāju ieguldītais darbs)).

    ReplyDelete
  2. Domāju, ka tieši Teodoru kucēnu gribētāji, izlasot šo, var būt droši, ka par šeit audzēto kucēnu veselību un skaistumu tiek piedomāts nopietni, lai viņi būtu vislabākie, tāpēc rūpīgi tiek izvērtēts ko ar ko pāro un kas galā sanāks. :)

    ReplyDelete
  3. Nav kur nepiekrist, pareizi, ka ierakstīji par šo visu savu viedokli arī šeit!

    ReplyDelete