Thursday, August 18, 2011

Vārds

Ja jau solīts, tad jāpilda. Lai arī pirmie acīgākie bija kucēni ar vārdiem (varbūt tieši tāpēc???), pirmā no bezvārdu (kaut kā jocīgi skan) kucēniem bija Miss Pink. Līdz ar to, viņa tika pie vārda Franklina un dienās cerams būs liela peldētāja ;)
Pēdējās dienās kucēnus vērot jau ir daudz interesantāk. Rūdolfs ienākot istabā skaļi atkārto - suņi, suņi, suņi (nu labi, patiesībā tas skan - tuņi, tuņi, tuņi) un viņam par lielu prieku, kucēni tiešām sāk mosties un rosīties. Turu visus īkšķus, lai jaunnedēļ būtu vismaz tikpat jauks laiks kā šodien un kucēni jau varētu tikt paskraidīt pa pagalmu.
Nu jā, un lielā ciemošanās tad arī var iet vaļā.

2 comments:

  1. Krišjānis atkal gandrīz čaklāk par mani seko līdzi notikumiem kucēnu istabā :))) Es gan visu laiku atkārtoju, ka ciemos vēl nevar braukt, bet, kad sīks izlasīs Tava posta pēdējo teikumu:)))...nezinu, nezinu...
    Īstenībā, laiks tik ātri skrien!!! Tīkko sīči piedzima, tagad jau acis vaļā un tūlīt, pavisam drīz sastaps savus vislabākos un kucēnu istaba paliks tukša līdz nākošajai reizei:)))...kaut kā apcerīgi sanāca:)))

    ReplyDelete
  2. Man jau šķiet, ka Krišjānis kā reiz pirms mācību sākšanās vēl ir pelnījis vienu izbraucienu. Un kāpēc gan lai tas nebūtu pie kucēniem? :P
    Nākošais vīkends vēl ir diezgan brīvs ;)

    ReplyDelete