Wednesday, August 10, 2011

Miss Bordo

Ja jau sāku ar luteklīšiem, tad arī turpināšu. Miss Bordo ir vismazākā no meitenēm un vienīgā, kam ir neliels balts pleķītis. Laikam jau tāpēc viņa ir kļuvusi par mūsu meitas Agates mīluli. Agate ir suņinieks ar kārtīgu pieredzi. Savus pirmos kucēnus viņa palīdzēja man ķert jau 4 gadu vecumā. Godīgi sakot, tie bija arī mani pirmie kucēni :)
Nu jā, pie vārda viņa tika pati pirmā un par to mums bija arī daži strīdi ar lielo speciālisti :) Bet nu beigu beigās vienojāmies, ka Miss Bordo varēs tikt pie vārdiņa Fergie (mums abām gan ir atšķirīgi viedokļi, par godu kam tas būs, bet - tas nekas :D)
Piedzimstot Fergie svēra 330g (mazāks bija tikai viens no brāļiem), bet nedēļas vecumā  tieši 600g. Toties vakar viņa mani pārsteidza - pa vienu diennakti bija pieņēmusies svarā par 105g! Priekš lielajiem tušņiem tas varbūt nebūtu tāds pārsteigums, bet priekš mazulītes gan.

1 comment:

  1. Superīgi katru dienu palasīties par mazo šoko bēbju sasniegumiem, pagaidām gan tikai gramos mērāmiem, bet drīz jau būs arī ar emocijām mērāmas nodarbes:))
    Manuprāt, īpaši forši šie aprakstiņi ir potenciālajiem kucēnu vis vis labākajiem nākamajiem saimniekiem (kaut kā šitas vārds liekas nevietā, bet ātrumā citu nevaru piemeklēt:)))
    Hmm, nu, šajā sakarā atceros sevi pirms bik' vairāk kā trīs gadiem...un rezultātā te pie manām kājām guļ viena brūna, manās mājās visvairāk izlutinātā sune (viņa pati to, protams, lieliski zina:))), un skatās ar tik mīļām acīm...

    ReplyDelete