Wednesday, August 10, 2011

Mr.Purple

Vēl viens mūsu ģimenes īpašais luteklīts - mūsu vecākā dēla mīlulis Mr.Purple (jo bantīte ir viņa mīļākajā krāsā :) ). Mr.Purple arī ir no lielajiem puikām. Piedzimstot viņš svēra jau 450g, kas tik lielā metienā nav nemaz maz. Pēc nedēļas viņa svars 755g.
Šis luteklītis vēl nebija ticis pie vārda līdz šodienai. Tad nu saucu lielo puiku, lai domā mazulim vārdu. Man ir tāds "neliels"sarakstiņš ar kucēnu vārdu... sagatavēm (vai kā nu to nosaukt). Puiks, protams, izbrāķēja visus un paziņoja, ka grib kāda beisbolista vārdu. (Neatceros vai te to esmu teikusi - šoreiz kucēnu vārdiem par pamatu izmantojam sportistu uzvārdus.) Tā nu pēc diezgan ilgiem sirojumiem pa gūgli un vikipēdiju, kā arī garām diskusijām, Mr.Purple tika nokristīts smalkā beisbolista vārdā - Fuller.

Kāds kaut kur jautāja - kāpēc vajadzīgas lentītes? Ja nebūtu lentītes, vai šīs bildītes Jums neliktos pilnīgi vienādas? Zinu, ka dažiem jau tagad šķiet, ka ir par daudz vienādu bilžu. BET - es gribu iepazīstināt ar visiem bantīšu+dzimuma variantiem. Lai ļoti daudzie interesenti, tad jau varētu sākt gribēt kādus konkrētus mazuļus.

No comments:

Post a Comment