Sunday, October 16, 2011

Tukšs...

Tā diena pienāca ātrāk, nekā mēs bijām domājuši. Nē, mēs zinājām, ka luteklīC Flečers mājup dosies šodien, bet vēl jau bija divas māsiņas. Bet kādam tur augšā iepatikās, ka viņas tiek uz mājām ātrāk par brāli. Tāda mazliet tukšuma sajūta jau ir. Bet mazliet prieks arī. Jāiet meklēt tas Frenkija saimnieku atnestais bruC, man šķiet - ir īstais brīdis. Lai mums visiem kopā viss izdodas!
Mēs ar Flečeru, brīdi pirms viņa došanās mājup

3 comments:

  1. Veiksmi Flečeram, Fērdžijai un pārējiem F bērniem viņu turpmākajās gaitās! Un ceru, ka par viņiem (kaut vai daļu) vēl daudz dzirdēsim un redzēsim.

    Cik saprotu, tagad visi bērni ir jaunajās mājās, taču gribētos cerēt, ka ar to šis foršais blogs nebeigs pastāvēt, par Teodoriem ir tik interesanti palasīt! :)

    ReplyDelete
  2. Tiešām kaut kā ātri pienāca tas bridis, kad visi kucēni prom. Forši, bet reizē arī bēdīgi, jo pa šiem 2 mēnešiem TĀ bija pieraksts pāris reizes dienā te ienākt un ielūkoties mazuļu ikdienas gaitās... :)(
    Jācer, ka nebūs ļoti ilgi jāgaida uz nākamajiem foršuliem Teodoros, jo līdzjutēju un Teodoru kucēnu gribētāju Jums netrūkst! Lai tā ir arī turpmāk! :))

    ReplyDelete
  3. Plāniņš par šo blogu ir apmēram tāds - ielikšu jau atsūtītās kucēnu bildes, pagaidīšu vēl mazliet jaunas. Un tad jau lēnām būs jāmet mieriņš :)

    ReplyDelete