Monday, October 17, 2011

Ko tagad?

BruC izdzerts, jāsāk domāt uz priekšu... Par nākotnes plāniem vēl neko konkrētu nevaru solīt. It kā ir doma šoziem pārot mūsu mazāko palaidni Estee, bet esmu ļoti izvēlīga sievasmāte... Viens puisis man ir iekritis sirdī, bet - viņa saimniece viņu vērtē ļoti jau augstu. Varbūt viņu platuma grādiem tas ir ok, bet ņemot vērā situāciju pie mums... Ir vēl jāpadomā. Un citu alternatīvu pagaidām vēl neesmu izdomājusi...

Bet no diezgan drošiem avotiem ir ziņas, ka šoziem tiks pārota Estee māsa Elfa. Arī kavalieris ir izvēlēts, un kucēni būs šokolādes un melnās krāsās (varbūt arī dzeltenā), kaut kad ļoti drīz pēc Jaunā gada. Katrā ziņā, mēs turēsim īkšķus par šiem kucēniem.

Ja nu kādam ilgi gaidīt negribas, tad šobrīd vēl ir piejami mūsu Gwenas mazbērni (mazie Cēzarēni) audzētavā Laumiņas (tel.29279743). Pavisam droši zinu, ka puikas tur vēl noteikti ir pieejami, par meitenēm gan jautājiet paši :)

3 comments:

  1. Aha,izdzēri brutu drosmei un tad te pasaki, ka blogs pamazām nomirs, fui. Vai tad bez kucēniem Tavā lielajā suņu saimē maz jaunumu ar ko iepriecināt fanu pulciņu? ;))

    ReplyDelete
  2. Jāpiekrīt Andai, Teodoros, domājams, dzīve vienmēr sit augstu vilni, jaunumu netrūkst, un gan jau, ka lapas statistika arī saka, ka lasītāju šim blogam ir daudz. :)

    Paldies par īkšķiem (nu, par tām kucēnlietām), bet jo mūsu meitene kļūst tāda domīgāka, jo man vairāk ļipa trīc, un liekas, ārprāc, uz ko mēs parakstīsimies!

    ReplyDelete
  3. Sasmējos Anda par Tavu postu :)) Jā, tur baigo drosmi vajadzēja :))
    Pārējo atbildi uzrakstīšu kā postu, varbūt vēl kādam tā būs atbilde ;)
    Liene - Tev ir vēl laiks visu 7 pārdomāt un tad nogriezt ;) Bet - gan jau būs labi.

    ReplyDelete