Tuesday, October 18, 2011

Fluffy Flynn bildes

Beidzot solītās bildes.
Pirmais uz mājām devās Mr.Green vai Teepee Teodori Fluffy Flynn. Viņš pārcēlās uz dzīvi Tallinā. Ļāvām viņa saimniekiem vēlreiz nemērot garo ceļu līdz mums, bet aizvedām paši viņu līdz Tallinai. Īstais brauciena iemesls gan bija mazliet cits. Turp bija jādodas arī Mr.Brown vai Teepee Teodori Fetching Federer, kurš tagad ir kļuvis par Somijas iedzīvotāju. Ceru, ka zēniem ar svešvalodu apguvi sokas labi :))
Par pašu braucienu. Tā kā ceļš plānojās garš un abus klēpī tāpat nevar paņemt, tad nolēmām viņus vest kā pieaugušus suņus - universāļa aizmugurē. Jaunie solisti koncertu uzsāka praktiski jau izbraucot pa vārtiņiem... Mēs nolēmām būt stingri un pagaidīt kamēr tas beigsies. Neminēšu te precīzu laiku, bet ticiet man - mēs gaidījām ļoti ilgi, bet neizskatījās, ka tas varētu beigties. Vispirms uz priekšu pārvācās Federers, jo viņa balss bija daudz skaļāka. Bet pēc kāda laiciņa arī Flyns. Tā nu mēs visi 3 čupiņā turpinājām ceļu :)
Un te - pirmās bildes no Flynn saimniekiem.


1 comment:

  1. Jācer, ka visi 10 jaunie saimnieki cītīgi sūtīs tādas jaukas bildes un mazus aprakstiņus kā viņu lutekļiem iet, un tad jau blogs varēs kādu laiku turpināties ;))

    ReplyDelete