Monday, October 17, 2011

Pamatojums

Šī nebūs īsti kā taisnošanās, vairāk kā atbilde uz komentāros izteikto viedokli, par šī bloga likumsakarīgu galu :) Kāpēc tā? Pirmkārt, izlasiet paši, kas ir te mazliet augstāk (pašā augšā) lieliem burtiem rakstīC. Šis blogs ir mūsu F kucēniem, nevis visiem un visam, kas notiek mūsu audzētavā. Jā, teorētiski te tagad varētu tuvākos 10 gadus laiku pa laikam likt jaunumus par kucēniem. Bet - zinu no pieredzes - jauno saimnieku čaklums noplok ar suņa vecuma palielināšanos. Un vēl - patreiz mums ir bijuši 6 metieni, pēc 5 gadiem būs vēl kādi 5. Kurš gribēs lasīt kādus 10 dažādus blogus??? Tāpēc mūsu kucēnu lielākās uzvaras vienmēr tiks atspoguļotas mūsu audzētavas mājas lapā. Un vēl - kurš visus tos blogus varētu atjaunot??? Tiem kas vēl nezin, pēc nepilna mēneša es atgriežos pie virpas... pēc 3 gadus ilgiem bērnu kopšanas atvaļinājumiem. Baidos, ka pirmos pāris mēnešus man nebūs laika ne tikai blogam, bet arī mājaslapai...
Bet - ne budem o grusnom :) Atsūtītās bildes ceru te sākt ielikt rīt. Un - gaidu pārējo saimnieku pirmos mēģinājumus.

2 comments:

  1. :) Protams, visi iemesli ir loģiski un saprotami... laikam jau vienkārši gribējās pateikt, ka šis F blogs bija īpaši foršs un krāsains. ;)

    ReplyDelete
  2. Atbilde pieņemta. ;)
    Nebija jau doma, ka jāturpina tieši šis, F kucēnu blogs, bet, ka dikti jauki ir vienmēr Jūsu pozitīvajā lapā lasīt visādus jaunumus, un bloga labums tas, ka fanu pulciņam arī ir iespēja uzreiz izteikties, parastajā lapā jau tikai kā lasītāji piedalāmies.
    Tā jau ir, ja mums nebūtu jāiet uz darbu, varētu daudz foršas lietas izdarīt... :)

    ReplyDelete