Thursday, October 13, 2011

Ikdiena

Pie mums viss pa vecam. Mazuļi vēl aizvien trīs - luteklīC Flečers ar pavadošo svītu - Fergie un Finču. Varu palielīties, lieliskais trijnieks bija izgulējis nakti lielajā istabā, kopā ar visiem suņiem, pa smuko. Nekādas jaunas, smaržīgas instalācijas nebija uzveidojuši :)) Baigie malacīši. Nu jā jā, mēs aizgājām gulēt pēc 12 un jau pēc 6 bija jāceļas... Bet tāpat - super mīļuki.
Ar bildēšanu gan iet švaki. Laukā sācies nelaiķis, istabā šie kustīgie, tumšie pleķi bildēs nav baudāmi... Daži jaunie saimnieki jau mums ir atsūtījuši kādas bildes, nez kur kavējas pārējie? (Mans minējums - viņi ir pamēģinājuši bildēt un sapratuši, ka joki tievi :D)
Tā nu mazliet saņēmos un ieliku bildes Teepee Teodori mājas lapā. Bildes gan nav gluži pēdējo nedēļu, bet - bija kaut kur aizķērušās. Mazliet papildinātas galerijas ir Esei, Gwenai, Cēzaram un Odiņam. Tā sacīt, kamēr nav kucēnu bildes, skatiet šīs. Un ļoti ceru, ka nedēļas nogalē laiks nebūs tik ziemīgs un varēs uzbildēt arī lielisko trijnieku vēl šinī sastāvā ;)

1 comment:

  1. Smukas bildes lielajiem suņiem! :))
    Īpašas bučas sūtu manam mīļākajam Teodoru melnajam sunim Odiņam! Viņš nudien ir šarmants čalis! :)

    ReplyDelete