Tuesday, October 11, 2011

Esam vairāk

Lai jau būtu, ļausim papriecāties arī Jums. Tiem, kas vēl nezin - viena no šī metiena meitenēm arī turpmāk mazliet būs mūsu. Kā tas ir? Viņas saimniece Zane, kopā ar Matīsu un Katrīnu, ir piekrituši arī turpmāk ar mums sadarboties, ļaujot mazajai šokolādītei augt par aktīvu izstāžu suni un nākotnē, cerams, kļūt arī par mūsu nākamo kucēnu mammu. Kura tā ir? Dzeltenā meitene vai Filippa. Aizvakar vakarā viņa devās uz savām īstajām mājām, bet solījās regulāri apciemot mammu un pārējos Teodoros. (jā, jā, Zane, Filippa man apsolīja :D) Un te jau pirmās bildes no lielās dzīves. Lai mums kopā izdodas!



4 comments:

  1. Filippai bildes superīgas!!!
    Lai jums kopā viss izdodas!!!!

    ReplyDelete
  2. Kolosāli, ka arī mana mīlulīte ir jau pie saviem cilvēkiem, žēl, ka nesanāca vēl satikt un paņurcīt, bet gan jau vēl tiksimies!

    Linda

    ReplyDelete
  3. :))))) lai labotos un kāds neapvainotos, domājot, ka uzrakstīju, ka Filippa izskatās bēdīga, jo viņai sliktas jaunās mājas, tad nē. Noteikti viņai jaunās mājas būs super, ar mīlošiem saimniekiem, jo Ieva savus lutekļus sliktiem saimniekiem jau nemaz nedod. Tikai nu izskatās bēdīga, jo pirmajās dienās jau noteikti bikiņ paskumst pēc mammas, bračkām un māsām, pēc tam jau sapratīs, ka būt vienīgajai luteklei ģimenē ir daudz foršāk nekā daudzbērnu ģimenē vienai no 10 ;))

    ReplyDelete