Thursday, November 3, 2011

Uzsaukums

Visiem VISIEM visiem mūsu F kucēniem ir lieliska iespēja - pieteikties uz savu pašu pirmo izstādi jau šī gada 17.decembrī tepat Rīgā (nerīdzinieki - Rīga tak jums ir tuvāk nekā Viļņa vai Valmiera ;))
Tā kā pagaidām vēl neesiet kļuvuši par neviena LKF kluba biedru, tad es labprāt palīdzēšu Jums ar pieteikšanos. Sīkāka informācija ir skatāma LKF mājas lapā. Bet īsumā - ja izlemjiet par savu dalību jau šodien, rīt - tad maksa par izstādi kucēniem ir 8ls, ja vēl gribat padomāt līdz 9.decembrim, tad maksa būs 10Ls par kucēnu.
Būšu ĻOTI priecīga, ja saņemšu no Jums e pastu vai telefona zvanu, ka Jums šis pasākums liekas interesants un gribat piedalīties. Protams, ka visi nevarēs būt pirmie, BET - kucēniem ir ļoti svarīga socializācija un arī saimniekiem ir vērts vismaz kādu reizi paskatīties, kas tas ir par zvēru - IZSTĀDE :)
Ja nu kādam ir piemirsies, tad par iespējamo izstāžu apmeklēšanu solījās padomāt FREDDIE un FERGIE saimnieki un vēl bija pāris, kuri klusi ieminējās, ka varbūt varētu :)
Kucēni izstādēs parasti tiek pie jaukām dāvaniņām (baigi ceru, ka krīze šo tradīciju nav pilnībā sagrāvusi :D) un 8.grupas ziemas izstādēs vienmēr ir ļoti gards kliņģeris un meiteņu draugs - šampis :)) (ja godīgi, nevienā citā izstādē šādas ekstras, DIEMŽĒL, neesmu manījusi...)
Kucēnu lielā pusmāsa pēc savas pirmās izstādes vēl Bēbīšu klasē, ar savu pirmo kausiņu

1 comment:

  1. Varbūt atmetīšu aizspriedumus un pēc 20 gadu pauzes aiziešu arī es uz izstādi un iespējams ka Fiņčai iepatīkas... Tad jau redzēs;)

    ReplyDelete